Professionel planteservice

Gennem vores professionelle planteservice, hjælper vi hos ALT I PLANTER jer med at sikre at jeres planter altid ser flotte og velplejede ud. Vi leverer planteservice til erhverv på hele Sjælland, herunder København.

 

Få velplejede planter med en skræddersyet løsning

Når vi laver en fast aftale på planteservice og vedligeholdelse af jeres planter, er det en nem måde, hvor dine planter altid vil stå flotte og velplejede, uden at du selv behøver at bekymre dig om vedligeholdelsen.

 

Vi kommer fast hver tredje uge, men vores planteservice bliver selvfølgelig skræddersyet, så den passer til jeres planter. Det kan f.eks. være, at jeres planter har brug for, at vi kommer oftere i sommerperioden, og så klarer vi selvfølgelig det. Vores planteservice indebærer blandt andet:

  • Vanding
  • Gødning
  • Afstøvning
  • Beskæring
  • Opbinding
  • Udskiftning af dårlige eller døde planter

 

Udover at planterne pynter på kontoret, er de også med til at skabe et godt indeklima. Grønt er nemlig godt for både sjæl og krop, og når vi jævnligt kommer forbi og vedligeholder planterne, vedligeholder vi i høj grad også det gode arbejdsmiljø på jeres kontor. Et godt indeklima er nemlig alfa omega for medarbejdernes trivsel, og undersøgelser har vist, at man med et grønt indeklima vil opleve, at færre lider af tør hals, hoste, træthed, hovedpine og andre gener, der kommer i forbindelse med et dårligt indeklima.

 

Mere end 20 års erfaring med grønne løsninger

Hos ALT I PLANTER har vi mange års erfaring med at skabe grønne løsninger og vedligeholde planter både indendørs og udendørs. Vi kan både skaffe og hjælpe med stort set alle planter, så uanset hvad du har i tankerne, så tøv endelig ikke med at kontakte os, så finder vi i fællesskab den helt rigtige løsning.

 

Kompetent og professionel vedligeholdelse af jeres grønne planter

Med en planteservice aftale hos ALT I PLANTER får I den optimale vedligeholdelse af jeres grønne planter i virksomheden, på kontoret eller på tag terrassen. Vi sikrer altid, at jeres planter ser sunde og velplejede ud, og derudover står vi også altid klar med professionel rådgivning, når behovet opstår. Ønsker du at booke et møde, hvor du kan få et uforpligtende tilbud på vores planteservice, kan du ringe til os på tlf.: + 45 21 97 64 82 eller sende en mail på louise@altiplanter.dk eller thomas@altiplanter.dk. Her sidder vi også altid klar til at besvare spørgsmål, hvis du ønsker at vide mere.

Få et tilbud på planteservice