Grønne kontorplanter

Til din arbejdsplads

Mangler din arbejdsplads eller virksomhed kontorbeplantning, tilbyder vi etablering og vedligeholdelse af planter. Vi hjælper med at finde flotte grønne planter til dit kontor, og vi kommer gerne ud til hele Sjælland, herunder København, hvor vi altid lytter til dine specifikke ønsker. På den måde kan vi i fællesskab finde en løsning, der passer til jeres behov samt hvad jeres nuværende indretning på kontoret tillader.

Udover at finde planterne til jeres kontor, står vi også gerne for den efterfølgende pasning og vedligeholdelse, hvis I har brug for det. Her kommer vi jævnligt forbi og klarer alt vedligeholdelse, herunder vanding, gødning, beskæring, opbinding, udskiftning af døde eller dårlige planter samt rengøring af krukker mm.

Alle former for beplantning til dit kontormiljø

Hos ALT I PLANTER kan vi hjælpe dig med alle former for beplantning til dit kontormiljø. Mulighederne er mange og kun fantasien sætter grænser, når det kommer til valg af grønne planter på dit kontor. Vi kan skaffe stort set alle slags planter, herunder;

  • Vinduesplanter
  • Gulvplanter
  • Vægplanter
  • Udendørsplanter

Derudover kan vi selvfølgelig skaffe alle disse planter i forskellige plantetyper, farver, former og størrelse - og det kan både være til det udendørs og indendørs miljø på jeres kontor.

Vi har mere end 20 års erfaring med grønne løsninger, og vi står altid klar til at dele ud af denne viden og erfaring, når vi rådgiver jer om hvilke løsninger, der vil fungere i forlængelse af jeres nuværende indretning. Vi fokuserer samtidig altid på at lytte til jer, og hvad I har brug for, så I kan få sat et personligt præg på den grønne indretning.

Kontorbeplantning kan give øget medarbejder trivsel på din arbejdsplads

En af de egenskaber, grønne planter har, er, at de kan være med til at forbedre både det fysiske og psykiske arbejdsmiljø. Indendørsbeplantning bidrager til et godt indeklima, da planterne er med til at rense luften, optage de forurenende stoffer og reducere CO2 indholdet. Undersøgelser har vist, at man med et grønt indeklima vil kunne opleve, at færre medarbejdere lider af tør hals, hoste, træthed, stress, hovedpine og andre gener, der kan forekomme i et dårligt indeklima. Dette kan være med til at nedsætte sygefraværet på kontoret, og derudover har det også en positiv effekt på indlæring, kreativitet og produktivitet. Dog kræver det, at planterne har det godt og trives, og det er her, at vi kommer ind i billedet med vores tilbud om en fast planteservice aftale.

Kontakt os og få flotte grønne planter til dit kontor

Når du har besluttet dig for at skabe et grønnere indendørs miljø på din arbejdsplads,  står vi klar til at rådgive dig, så du finder de helt rette planter til dit kontor. Vi har mange års erfaring på området, og vi lægger vægt på, at planterne altid skal være af høj kvalitet, så de kan pynte på dit kontor i mange år fremadrettet. Kontakt os på tlf.: + 45 21 97 64 82 eller send en mail på louise@altiplanter.dk eller thomas@altiplanter.dk, hvor vi altid sidder klar til at hjælpe dig.