Havearbejde

Hvis havearbejdet ikke skal blive til overarbejde

Få en professionel til at sørge for din have, så haven ikke gror til eller tager overhånd, når du har travlt. Vi hjælper gerne i perioder eller laver en fast aftale med dig - en slags årshjul - så vi sørger for at holde dine yndlingsplanter og dine bede præcis sådan, som du ville ønske, hvis du selv havde tiden til det.

Vi nusser om dine planter, tager de grønne havehandsker på og får både slået græs, kultiveret, revet, samlet blade, luget i bede, flyttet planter, når du ønsker det, klippet hæk, fjernet mos, gødet haven og i det hele taget tager vi hånd om dine grønne arealer.

Vi bruger de nyeste metoder og er nænsommme ved såvel planter som havens arkitektur. Har du ønsker til ændringer er vi også gerne på pletten for at vejlede og hjælpe dig med en fornuftig og hensigtsmæssig indretning.

Vi plejer og passer både haver for private og erhverv - som fx. virksomheder med store udeområder, institutioner og offentlige områder. Vi lægger en grundig plan for haven eller området og gennemgår den sammen med dig, så vi kan forsikre os, at haven udvikler sig i det tempo og den form, som du gerne vil have.

Derudover beskærer vi træer og giver tip om, når det er tid til at plukke frugt, stikke kanter af, lægge flis eller måske sætte nye løg i jorden. Med os får du en havekender, der også interesserer sig for at din smukke natur bliver ved at være smuk - hele året rundt.

Få et tilbud på dit havearbejde