Indendørsplanter

Til virksomheder

Stueplanter har mange gode egenskaber. De kan både være med til at pynte og skabe liv, men samtidig kan de også være med til at forbedre indeklimaet i din virksomhed. Hos ALT I PLANTER står vi klar til at hjælpe dig med at finde den passende indendørsbeplantning. Vi tilbyder vores service på hele Sjælland, herunder København.

Indendørsbeplantning efter dine ønsker

Hos ALT I PLANTER kan vi hjælpe dig med forskellige typer af stueplanter. Vi kan skaffe stort set alle slags planter i forskellig farve, form og størrelse. Hvad end du ønsker store planter, små planter eller måske en plante eller et grønt område, der kan give en tropisk inspireret stemning, så tøv ikke med kontakte os.

Vi kommer desuden også gerne et smut forbi din virksomheds lokaler, hvor vi kan tage en snak om, hvilke muligheder der er for grønne løsninger hos jer. På den måde undgår du, at du går ud og køber en masse smukke træer eller planter, hvorefter du finder ud af, at der ikke er nok lys eller andet, der gør, at planterne ikke kan overleve i det pågældende indeklima.

Derudover står vi også klar til at hjælpe dig, der har knapt så grønne fingre. Her kan vi guide dig til, hvilke grønne planter til kontoret, der er overskuelige og nemme at passe. På den måde bliver det muligt for dig at få flotte planter, som pynter og forbedrer indeklimaet, men som kræver minimal pasning.

Vi sørger for, at dine planter ser sunde og velplejede ud

Hvis du ikke ønsker selv at sørge for planterne, står vi også klar til at hjælpe med vedligeholdelsen efterfølgende via vores planteservice aftaler. Vi sørger for, at planterne altid fremstår sunde og velplejede ud, så du bare kan nyde dem.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Vi har mere end 20 års erfaring med indendørsplanter, og vi står klar til at dele denne erfaring og viden med dig. Vi rådgiver dig gerne om, hvilke planter, der vil passe godt til dig samt dine ønsker og behov. Ønsker du at booke et møde, hvor du kan få et uforpligtende tilbud, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Du kan ringe til os på tlf.: + 45 21 97 64 82 eller sende en mail på louise@altiplanter.dk eller thomas@altiplanter.dk. Her sidder vi også klar til at besvare spørgsmål og fortælle mere om de ydelser, vi tilbyder.