Plantevæg

Til virksomheder

Vi er hos ALT I PLANTER meget stolte over, selv at have udviklet vores egen plantevæg, som er lavet i et tidløst design, som passer ind i alle rum.

Plantevæggen er udviklet på en sådanne måde, at der ikke kræves fremførsel af hverken vand eller strøm og samtidig uden brug, af drypbakke og vandreservoir.

Plantevægge er med at skabe bedre indeklima, samt er med til at give medarbejdertrivsel. Den er samtidig med til at støjreducere, i rum med dårlig akustik.

Vores plantevæg kan også bruges udendørs, til at skabe hyggen på terrassen eller altanen.

Der er ikke 2 virksomheder som er ens og sådan er det også med vores plantevægge, vi tilpasser hver enkelt væg så den passer, til de krav og ønsker, I måtte ligge inde med.

Plantevæggen er dansk designet og produceres i egne lokaler, hvilket betyder vi selv er med i hele opbygningen og produktionen.

Vores plantevæg er et komplet lukket system, hvilket reducerer vandforbruget til et absolut minimum, samtidig med at ingen næringsstoffer skylles ud eller står ubrugt hen.

Prisen på en plantevæg/plantebort starter fra 2995,- Det gør det muligt at vælge en plantevæg/bort fremfor en plante og krukke, da differencen er lille.

Det gode ved at kunne vælge en plantevæg/plantebort fremfor en plante og krukke, er den ikke tager plads på gulvet.