Planter der er gode for indeklimaet

Til virksomheder

Grønne planter for et godt indeklima

Udover at grønne planter er dekorative og kan skabe liv på arbejdspladsen, er de også gode for indeklimaet. Blandt andet fordi en del planter er effektive luftrensere. Derfor kan du med grønne planter på kontoret skabe et bedre indeklima og dermed bedre trivsel og arbejdsglæde for dine ansatte. Det er endda videnskabeligt bevist, at planter minimerer antallet af sygedage, og at medarbejdere yder op til 10 % mere, når der er planter på kontoret. Derfor er det bare at komme i gang og få anskaffet grønne planter til din arbejdsplads på Sjælland.  

Hos Alt I Planter har vi et stort udvalg af grønne planter, hvormed du kan skabe et bedre indeklima og øge trivslen blandt dine medarbejdere. Derudover har vi en masse viden omkring de forskellige planter og deres egenskaber, så vi kan hjælpe dig med at få de helt rigtige planter til din arbejdsplads.

Planter til et bedre indeklima

Hos Alt I Planter anbefaler vi eksempelvis Howea Forsteriana, som er en af de helt store luftrensere. Denne palmeagtige plante egner sig til næsten alle placeringer og er en ægte klassiker, når det kommer til indendørsbeplantning. En anden plante vi også anbefaler, hvis du er på jagt efter en luftrenser, er Chamaedorea Seifrizii. Denne plante er ligeledes med i palmefamilien, og den vokser sig hurtigt fra en lille tæt plante til en stor fyldig busk. Planten bruger desuden meget vand, hvilket også er en af grundene til, at den er rigtig god til at rense luften på arbejdspladsen.

Grønne planter kan have rigtig mange gode funktioner, men vil du have planter, der skiller sig lidt mere ud, anbefaler vi Codiaeum Petra. Denne plante er en virkelig flot plante, som kan få blade i alle regnbuens farver. Med denne plante kan du derfor tilføre dét ekstra til kontoret og øge arbejdsglæden hos alle dine medarbejdere.  

Oprethold et godt indeklima med planteservice

For at alle dine planter rent faktisk kan bidrage til et bedre indeklima og dermed også et bedre arbejdsmiljø for dine ansatte, er det vigtigt, at planterne får den rigtige pleje og vedligeholdelse. Derfor tilbyder vi hos Alt I Planter professionel planteservice i København og på Sjælland til alle dine grønne planter på kontoret. Vi ved, hvordan hver enkel plante skal passes og plejes, så med vores planteservice, kan du være sikker på, at dine planter får den helt rigtige behandling. Så behøver du ikke bekymre dig om at passe dem, men kan blot nyde det gode indeklima og de mange flotte planter.