Grønne Planter

Til virksomheder

Grønne planter er populære i både virksomheder og på kontorer, og det er ikke uden grund. De kan nemlig have mange forskellige funktioner på arbejdspladsen. Først og fremmest er de dekorative og kan skabe en fantastisk form for liv, og derudover kan de også bruges i selve indretningen. Her kan de grønne planter fx bruges som fylde, afskærmning eller opdeling på kontoret, så et åbent kontor ikke bare virker som et stort rum. Samtidig kan de grønne planter også absorbere lyd og dermed give en bedre akustik på arbejdspladsen. Grønne planter kan dog være svære at passe uden den rette ekspertise, men her står vi til rådighed hos Alt I Planter, så du ikke selv behøver bekymre dig om vedligeholdelsen.

Generelt har grønne planter altså mange gode egenskaber, som du kan nyde godt af ved at købe planter til dit kontor eller virksomhed. Hos Alt i planter har vi et stort udvalg af grønne planter i mange forskellige varianter og størrelser, og vi står klar til at vejlede dig, så du kan få de helt rigtige planter til din arbejdsplads.

Populære planter til kontoret

Når det kommer til grønne planter til kontoret, er der flere planter, som vi hos Alt I Planter anbefaler. Eksempelvis er Monstera Deliciosa et både populært og oplagt valg. Her får du en velkendt plante, som med sine store dekorative blade kan bidrage til en bedre akustik og samtidig skabe mere liv på kontoret.

En anden plante, der egner sig godt til kontoret er Epipremnum Aureum. Denne plante leveres på søjler, og den egner sig derfor rigtig godt til afskærmning i aflange krukker. Den trives under langt de fleste lysforhold og er derfor en plante, der ikke stiller de store krav til placering.

En tredje plante, der er et populært valg til kontoret, er Scheffelea Amata. Denne plante kræver en del plads, hvorfor den er perfekt som fylde til det store kontor. Derudover elsker den at stå badet i lys, og så kan den holde flot i rigtig mange år.

Pleje af grønne planter

For at planterne kan stå fint på kontoret, skal de have den helt rigtige pleje, hvilket kræver ekspertise. Det har vi hos Alt I Planter. Vi tilbyder professionel planteservice i København og på hele Sjælland med en fast aftale, hvor vi kommer ud og vedligeholder jeres planter. På den måde behøver i ikke bekymre jer om planterne og deres trivsel, men kan blot nyde de dekorative grønne planter, som bringer liv til arbejdspladsen