Krukker til haven

Til virksomheder

Blomster og grønne planter er med til at skabe liv og stemning i gårdhaven og på tagterrassen, og flotte havekrukker giver mulighed for også at brede de grønne planter og blomster ud, hvor der ikke er direkte adgang til jorden. Det kunne f.eks. være på terrassen eller foran hovedtrappen. Derudover har du, når du planter i krukker og potter, også mulighed for at tage de blomster, planter og lignende, der ikke kan holde til vinterkulden, indenfor i løbet af vinteren.

Hos ALT I PLANTER har vi mulighed for at skaffe et stort udvalg af udendørs krukker, og vi kan hjælpe dig med at få fat i lige præcis den slags krukke, du har i tankerne. Derudover kan vi selvfølgelig også hjælpe dig med at finde flotte blomster, buske, planter og træer, som kan pynte deri. Vi tilbyder vores service på hele Sjælland, herunder København.

Krukker til enhver smag

Du kan få krukker i et væld af forskellige størrelser, designs, materialer, farver, højder, former. ALT I PLANTER kan skaffe krukker til et hvert formål.

Vi tilbyder selvfølgelig også rådgivning ved valg af krukker, så du finder de krukker til haven, der passer til dine behov.

Hvis du eksempelvis flytter meget rundt på dine krukker, er polysand krukker en stor fordel. Mange af denne type havekrukker fremstilles i et kunstmateriale, som ligner sten, men som har en lavere vægt. Det gør, at de er nemme at arbejde med og flytte på. Derudover er havekrukker i kunstmateriale også slidstærke, ridsefaste og frostsikre. Gode frostsikre krukker er et krav herhjemme i det danske klima, hvis du ønsker, at de skal opbevares udendørs hele året.

Plantning i krukker

Langt de fleste planter kan dyrkes i krukker, så det er kun din fantasi, der sætter grænser. For at få succes med dine planter i havekrukker, er der kun et par enkelte råd, du skal følge. Det er vigtigt, at du, inden du begynder at plante, vurder om krukken skal bygges op med eller uden vandreservoirer. På den måde vil planterne kunne, når de vokser sig større, sende rødder ned i vandreservoiret og trække vandet derfra. De fleste planter vil desuden klare sig udmærket med almindelig pottejord, men der findes også planter, som kræver en speciel jord sammensætning for at vokse optimalt.

Kontakt os og hør mere

Hos ALT I PLANTER har vi mange års erfaring med plantning i krukker, og vi står klar til at rådgive og dele denne viden og erfaring med dig. Har du spørgsmål eller ønsker du at vide mere om de ydelser, vi tilbyder, så kontakt os endelig på tlf.: + 45 21 97 64 82 eller via mail på louise@altiplanter.dk eller thomas@altiplanter.dk.